Élmény

Útikalauz a könyvtári minőségmenedzsment első lépéseihez.
Az előzetesen igényelt könyveket a könyvtárba való belépés nélkül, a bejárat előtt lehet átvenni minden kedden és csütörtökön 10 és 17 óra között. Ugyanebben az idősávban tudjuk átvenni a visszahozott dokumentumokat.
Továbbra is fogadjuk a kolcsonzes@pmk.hu email címen vagy a 26-310-222/109 telefonszámon leadott könyv, CD és DVD rendeléseket.
Szolláth Dávid nagyszabású értelmezői munkája a 20. századi magyar irodalom egyik legjelentősebb írójának, Mészöly Miklósnak (1921–2001) gazdag rétegzettségű pályaképét rajzolja meg. 
Online előadássorozat 2. rész. Az Önvallomás és az esszé Előadó: Dr. Thiel Katalin
Kemény István író, jóbarát kérdez, Wirth Imre pedig hallgat, ameddig lehet.
Tóth Barnabás és Simonyi Balázs filmrendezők beszélgetőestje.
Kedves Olvasóink! Könyvtárfutár szolgáltatással szeretnénk kedveskedni idős (70 év feletti) és mozgásukban korlátozott szentendrei olvasóinknak.
Ludmila Ulickaja prózájáról és magyar fordításáról
A Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár és az Ars et Vita alapítvány közös szervezésében online előadássorozat indul "A nevezetes névtelen" bevezetés Hamvas Béla életművébe címmel. Előadó: Dr. Thiel Katalin


december 21-22.: könyvcsomagok átvétele 9-11-ig és 16-18-ig
december 23-27.: zárva
december 28.: könyvcsomagok átvétele 9-13-ig
december 29.: könyvcsomagok átvétele 9-13-ig
december 30 - január 3.: zárva

A kormány 484/2010 (XI.10.) rendelete értelmében sok más kulturális intézmény mellett a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár sem fogadhat olvasókat az épületében. Fontosnak tartjuk, hogy mindez ne jelentse azt, hogy az olvasóinknak teljes mértékben le kelljen mondaniuk a könyvtár szolgáltatásairól.